Skip to main content
Nyheter

Bruktmarked 14. oktober

Av 3. oktober 2023oktober 12th, 2023Ingen kommentarer

Stiftelsen Dyrebeskyttelsen Trondheim og Omegn inviterer til bruktmarked til inntekt for vårt nye hjelpesenter lørdag 14. oktober!

Stiftelsen Dyrebeskyttelsen Trondheim og Omegn er vår nære samarbeidspartner, og sørger for at Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag (DNST) har et hjelpesenter å drive fra. Nå arbeider vi med det som skal bli DNST sitt nye hjelpesenter på Lerkendal, og arrangerer derfor bruktmarked med møbler og ting som har hørt til eiendommen vi skal flytte til. For å få plass til våre dyr og frivillige trenger vi nemlig å få ryddet og tømt huset!  Alle inntekter går direkte til realiseringen av hjelpesenteret.

Lerkendalsminde ble bygget i 1876 og har vært i samme families eie siden 1932. Her er det med andre ord gode muligheter for mange spennende bruktfunn!

Vi vil i tillegg ha en liten café hvor vi selger kaffe og nystekte vafler.  Det vil også bli salg av tote bags, handlenett og håndlagede katteleker.

Vipps og kontanter kan benyttes (ikke bankkort).

Sted: Lerkendalsminde, Klæbuveien 111, Trondheim
Tid: 14. oktober kl. 11:00 – 15:00

​Det er begrenset med parkering på eiendommen, men Hesthagen parkering ligger en 2-3 minutters gåtur unna. Dette er også nærmeste bussholdeplass, i tillegg til Lerkendal.
Ta med deg kjente og kjære og kom på skattejakt, da vel!

 

NB! Vi arrangerer også loppemarked 28. og 29. oktober, se nærmere informasjon om tidspunkt og mottak av lopper her: Loppemarked 28. og 29. oktober

 

Her er noen av skattene som selges på bruktmarkedet: