Skip to main content
Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Zara – reservert

Av 30. mai 2023juli 24th, 2023Ingen kommentarer

Hils på Zara!

Zara er en av fire kattunger som ble født av mor Solveig. Da Solveig kom inn til oss fra Selbu i mars viste det seg at hun var langt fremskredent drektig, og 5. april ble Zara, Sandra, Sienna og Bror født!

Zara har vokst opp i fosterhjem sammen med mor, kullsøsken, andre katter og mennesker. Hun er en nydelig hunnkatt med sort og hvit pels som ser ut til å bli kort av lengde. Hun har rosa nese, hvitt ansikt og bliss, hvite poter og mage, og lange, hvite hår i den sorte pelsen på bena!

Alle kattungene i kullet er trygge, kosete, lekne og aktive, og vant med andre katter. De ligger gjerne også på fanget om de mot formodning har tid innimellom all fartinga og sovinga! De er også veldig kontaktsøkende, og møter fostermor i gangen når hun kommer hjem.

Zara er adopsjonsklar 29. juni. Ved adopsjon vil Zara være ID-merket og ha fått første vaksinedose. Det nye hjemmet plikter å gi henne andre vaksinedose ca. 4 uker etter første dose, samt kastrere henne ved 6 måneders alder. Zara skal være inne til hun er ett år gammel. Det nye hjemmet må ha trygge uteområder til hun er klar for å utforske verden ute.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.