Skip to main content

Hils på Wilma!

Wilma kom inn til oss i oktober 2022 fra Midtre Gauldal. Hun har estimert fødselsdato 24.03.2022. Ved inntak var Wilma tynn, skitten i pelsen og litt redd. Etter tid og omsorg hos våre flinke fosterhjem er hun nå er hun endelig klar for å finne sitt for-alltid-hjem!

Wilma er en nydelig hunnkatt med kort rødtigrete pels, rosa nese og store gulgrønne øyne.

Nåværende fosterhjem beskriver Wilma som følger: «Liten og sjamerende pus som er veldig aktiv og leken. Litt sjenert, men blir fort varm i trøya. Holder seg alltid i nærheten og vil være med på det som skjer, om det er å være med på do, lage middag eller sove. Har fast plass på natta, på stolen ved senga. Har ikke helt skjønt dette med kos enda, men jobber med det og hun kommer nok til å bli en skikkelig kosepus når hun finner ut av det. Veldig nysgjerrig og det meste skal undersøkes, til og med høylytte vaskemaskiner løper hun mot for å se hva som skjer. Er også veldig sosial og forsvinner ikke selv om det kommer besøk.» Et tidligere fosterhjem fortalte også at de hadde fått klappe henne og at hun til og med malte, så med tilstrekkelig tid og tillitsbygging vil nok Wilma bli en kosepus! Tidligere fosterhjem har også beskrevet henne som søt, leken og nysgjerrig.

Wilma har noen helseutfordringer som vil bli informert om før adopsjon.

Wilma er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.