Skip to main content
Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Willy – reservert

Av 1. august 2023august 31st, 2023Ingen kommentarer

Hils på Willy!

Willy er en av tre kattunger som ble født av mor Wanda. Da Wanda kom inn til oss fra Ler i mai viste det seg at hun var langt fremskredent drektig, og 5. juni ble Willy, William og Walter født!

Willy har vokst opp i fosterhjem sammen med mor, kullsøsken og mennesker. Han er en nydelig hannkatt med rødtigrete semi-lang pels med hvit hake/kinn, bryst og mage og bliss, samt hvite poter.

Alle kattungene i kullet er trygge, kosete, lekne, nysgjerrige og kontaktsøkende.

Willy er adopsjonsklar 31. august. Ved adopsjon vil Willy være ID-merket og ha fått første vaksinedose. Det nye hjemmet plikter å gi ham andre vaksinedose ca. 4 uker etter første dose, samt kastrere ham ved 6 måneders alder. Willy skal være inne til han er ett år gammel. Det nye hjemmet må ha trygge uteområder til han er klar for å utforske verden ute.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.