Skip to main content
FosterhjemKatter til omplassering

Vendela

Av 1. november 2023februar 12th, 2024Ingen kommentarer

Hils på Vendela!

Denne vakre frøkna kom inn til oss fra en kattekoloni i Lensvika i januar 2021. Hun har estimert fødselsdato 29.07.2018. Hun har sort-, brun- og gråtigrete kort pels, hvit hake og bryst, hvite tær på forbeina og hvite «sokker» på bakbeina.

Ved inntak var Vendela veldig redd. Hun hadde mest sannsynlig ikke hadde hatt noe særlig kontakt med mennesker før, og det var en stor omveltning å plutselig skulle bo med oss tobeinte. Det tok imidlertid ikke lang tid før hun begynte å forstå at vi ikke er så skumle likevel, og hun har hatt en konstant, men sakte og forsiktig positiv utvikling hos våre flinke og tålmodige fosterhjem. Nå er hun endelig klar for å finne sitt for-alltid-hjem!

Fosterhjemmet beskriver Vendela som en sosial katt som elsker kos. Hun kan bruke litt tid på å bli trygg på nye mennesker, men når du først er «godkjent» er hun veldig kontaktsøkende. Da følger hun etter deg fra rom til rom og vil ha kos og oppmerksomhet. Hun hilser gjerne på fostermor når hun kommer hjem og stryker seg mye langs bena hennes. Hun oppsøker oppmerksomhet fra fostermor hele tiden og vil være i nærheten av henne. Hun har også begynt å snakke til fostermor og maler mye når hun vil få/får kos.

Hun elsker å fange lekene sine og er veldig stolt når hun har «fanget» en – da vil hun ha masse skryt! Hun er fremdeles ikke spesielt fan av å bli løftet.

Vendela er ikke så veldig glad i å bli overraska, og kan skvette litt til hvis fostermor har for brå bevegelser eller klapper henne når det kommer uforberedt på henne. Dette blir imidlertid litt bedre for hver dag.

Vendela vil nok trives best i et rolig hjem uten andre dyr eller små barn.

Vendela er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.