Skip to main content
FosterhjemKatter til omplassering

Vendela

Av 4. juni 2023juni 9th, 2023Ingen kommentarer

Hils på Vendela!

Denne vakre frøkna kom inn til oss fra en kattekoloni i Lensvika i januar 2021. Da var hun ca. to og et halvt år gammel, og er nå ca. 4 år og 10 måneder gammel. Hun har sort-, brun- og gråtigrete kort pels, hvit hake og bryst, hvite tær på forbeina og hvite «sokker» på bakbeina.

Ved inntak var Vendela veldig redd. Hun hadde mest sannsynlig ikke hadde hatt noe særlig kontakt med mennesker før, og det var en stor omveltning å plutselig skulle bo med oss tobeinte. Det tok imidlertid ikke lang tid før hun begynte å forstå at vi ikke er så skumle likevel, og hun har hatt en konstant, men sakte og forsiktig positiv utvikling hos våre flinke og tålmodige fosterhjem. Nå er hun endelig klar for å finne sitt for-alltid-hjem!

Fosterhjemmet beskriver Vendela som en sosial og leken katt som elsker kos. Hun bruker lang tid på å bli trygg på nye mennesker, men når du først er «godkjent» er hun veldig kontaktsøkende. Da følger hun etter deg fra rom til rom og vil ha kos og oppmerksomhet. Hun er veldig trygg på de hun bor med i fosterhjemmet samt de som er på besøk hos dem ofte, men det tok tid å bygge opp denne tilliten. Hun stryker seg gjerne inntil dem og ligger på beina deres i sofaen. Hun elsker å fange lekene sine og er veldig stolt når hun har «fanget» en – da vil hun ha masse skryt! Hun er fremdeles ikke spesielt fan av å bli løftet.

Hennes nye hjem må belage seg på at det kan ta tid før hun blir helt trygg i sine nye omgivelser. Vendela er nok ikke noen «nybegynnerkatt», men har du en dose tålmodighet og god kjennskap til og erfaring med katters adferd og kroppsspråk så er det nok bare snakk om tid før hun viser sitt sanne, kosete jeg. Vendela vil nok trives best i et rolig hjem uten andre dyr eller små barn.

Vendela er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.