Skip to main content
Nyheter

Velkommen til bruktmarked lørdag 15. og 29. oktober!

Av 15. oktober 2022juni 9th, 2023Ingen kommentarer

I år går det tradisjonelle loppemarkedet ut til fordel for bruktmarkeder til inntekt for Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag!

Vi ønsker å få på plass et nytt hjelpesenter neste år i Klæbuveien 111 på Lerkendalsminde. For å få plass til våre dyr og frivillige trenger vi imidlertid å få ryddet og tømt huset! Vi ønsker derfor alle hjertelig velkommen på skattejakt lørdag 15. og 29. oktober!

Lerkendalsminde ble bygget i 1876 og har vært i samme families eie siden 1932. Her er det med andre ord gode muligheter for mange spennende bruktfunn!

Vi har allerede hatt to bruktmarkeder hvor vi har solgt klær, kopper og kar, pyntegjenstander og andre mindre ting. Ettersom det har vært stor interesse for møblene på Lerkendalsminde åpner vi i tillegg i morgen for å gi bud på møbler! Møblene selges til høyeste budgiver, og budrunden avsluttes under neste bruktmarked, lørdag 29. oktober kl. 15:00.

Vi vil i tillegg ha en liten kaffekrok der vi selger nystekte vafler.

Vipps og eventuelt kontanter kan benyttes.

Det er begrenset med parkering på eiendommen, men Hesthagen parkering ligger en to minutters gåtur unna. Dette er også nærmeste bussholdeplass, i tillegg til Lerkendal.

Vi har åpent fra klokka 11.00 – 16.00.

Vel møtt!