FosterhjemKatter til omplassering

Vargo

Av 1. januar 2019 februar 5th, 2019 Ingen kommentarer

«Having a bunch of cats around is good. If you’re feeling bad, you just look at the cats, you’ll feel better because they know that everything is just as it is. There’s nothing to get excited about. They just know. They’re saviours» – Charles Bukowski

Denne gutten heter Vargo. Han er en ung hannkatt fra Soknedal som vi tror er ca 1.år. Vargo er en lang slank katt med nydelig svart og hvit pels med hvitt bliss og noen få små hvite hår på nesen. Han er litt sjenert men egentlig en skikkelig godgutt. Vargo har søte små hvite poter og store gule øyne. Han steller godt med pelsen sin og er opptatt av å ta seg bra ut. Siden vi mennesker enda er litt skummel håper han at han kan komme til en rolig familie som kan hjelpe han å bli trygg på seg selv. Han er for tiden i fosterhjem og har stor utvikling. Han er mer komfortabel rundt mennesker og godtar kos. En av favoritthobbyene hans er å rulle rundt på gulvet i stua. Vargo er en skikkelig leken fyr med mye energi. Han er utrolig glad i andre katter og har for tiden lagt sin elsk på katten Brithan som er i samme fosterhjem. Vargo er en pratsom gutt som har mye å fortelle. Han håper han kan komme til en familie som vil leke og kose med han. Det nye hjemmet må ha gode utemuligheter til han er klar for å utforske verden ute igjen.

 

Vargo er kastrert, vaksinert og ID-merket. Det nye hjemmet må ha trygge utemuligheter til Vargo er klar for å gå ut igjen. Ta kontakt med vår vakttelefon for mer info og reservasjon av Vargo.

Legg igjen et svar