FosterhjemKatter til omplassering

Vargo

Av 1. januar 2019 desember 6th, 2019 Ingen kommentarer

Denne gutten heter Vargo. Han er en ung hannkatt som kom inn til oss 10.12.2018 fra Soknedal.

 

Vargo er en lang slank katt med nydelig svart og hvit pels med hvitt bliss og noen få små hvite hår på nesen. Han er litt sjenert men egentlig en skikkelig godgutt. Vargo har søte små hvite poter og store gule øyne. Han steller godt med pelsen sin og er opptatt av å ta seg bra ut. Etter lang tid i fosterhjem har Vargo blitt komfortabel rundt mennesker. Han er glad i kos og liker best å bli klødd på hodet.

En av favoritthobbyene hans er å rulle rundt på gulvet i stua. Vargo er en skikkelig leken fyr med mye energi. Han er utrolig glad i andre katter og har for tiden lagt sin elsk på katten Gyda som han er sammen med i fosterhjem. Vargo er en pratsom gutt som har mye å fortelle. Samtidig er han en forsiktig pus. Han håper han kan komme til en familie som vil leke og kose med han. Det nye hjemmet må ha gode utemuligheter til han er klar for å utforske verden ute igjen.

Vergo har kronisk tannkjøttsbetennelse og trenger oppfølging hos veterinær hver 6.måned. Til tross for dette er Vargo en snill og artig gutt som håper han kan få ett nytt hjem. I tillegg til jevnlig oppfølging hos veterinær anbefaler vi et spesialtørrfôr for god tannhelse.

Vargo er kastrert, vaksinert og ID-merket. Det nye hjemmet må ha trygge utemuligheter til Vargo er klar for å gå ut igjen. Pga tannsykdommen har Vargo et redusert gebyr på 500,- Ta kontakt med vår vakttelefon for mer info og reservasjon av Vargo.

Legg igjen et svar