FosterhjemKatter til omplassering

Vargo og Rino

Av 1. januar 2019august 8th, 20202 kommentarer

Disse to nydelige hannkattene heter Rino og Vargo. Rino kom inn 11/8-19 fra en koloni på Selbu. Vargo kom inn til oss 10/12-18 etter å ha gått ute i Soknedal. Disse to kattene har funnet en trygghet i hverandre, og derfor ønsker vi at de adopteres ut sammen!

Vargo:
Vargo er en lang slank katt med nydelig svart og hvit pels med hvitt bliss og noen få små hvite hår på nesen. Vargo har søte små hvite poter og store gule øyne. Han steller godt med pelsen sin og er opptatt av å ta seg bra ut. Etter lang tid i fosterhjem har Vargo blitt mer komfortabel rundt mennesker. Han er glad i kos og liker best å bli klødd på hodet.

Vargo er en fantastisk kattemann som passer godt på alle rundt seg, enten det være å vaske pusevennene sine eller mase på menneskene når det er dags for middag. Han er bedagelig på dagtid, men har stadig raptuser hvor han flyr fra vegg til sofa til vegg. Han er glad i kos og oppmerksomhet, og er veldig glad i å få komplimenter på snurrehalen sin. En av favoritthobbyene hans er å rulle rundt på gulvet i stua. Han er utrolig glad i andre katter og har satt stor pris på å ha andre katter sammen med han. Vargo er en pratsom gutt som har mye å fortelle. Samtidig er han en forsiktig pus. Han håper han kan komme til en familie som vil leke og kose med han.

Vergo har kronisk tannkjøttsbetennelse og trenger oppfølging hos veterinær hver 6.måned. Til tross for dette er Vargo en snill og artig gutt som håper han kan få ett nytt hjem. I tillegg til jevnlig oppfølging hos veterinær anbefaler vi et spesialtørrfôr for god tannhelse.

Vargo er kastrert, vaksinert og ID-merket. Det nye hjemmet må ha trygge utemuligheter til Vargo er klar for å gå ut igjen. Pga tannsykdommen har Vargo et redusert gebyr på 500,-

 

Rino:
Rino er en vakker pusegutt med bustete pels og hjulbeint gange. Han er bygd liten, men gjør opp for det med flott personlighet. Han har hatt en vanskelig start på livet og syntes mennesker er litt skumle. 

Fosterhjemmet forteller at han sakte, men sikkert, begynner å forstå at mennesker bare vil gi han godis og kos. Han viser små fremskritt hele tiden og begynner å la den morsomme personligheten hans skinne gjennom. Rino er litt morgengretten, og fosterhjemmet får noen strenge blikk sendt sin vei hvis de forstyrrer han fra skjønnhetssøvnen. Etter klokken 16.00 forvandler han seg fra en trøtt bustete hårdott, til en leken og kosete katt. Selv om Rino har kommet en lang vei siden han først kom til fosterhjemmet, så trenger han god tid til å bli ordentlig trygg. Han er spesielt glad i å jakte på sin egen hale, samt leke med garnnøster. Rino er veldig glad i mat og kan finne på å klatre opp på mennesker hvis det fristes med godis. Foruten halejakting tar han livet med ro, og har som smått begynt å skjønne at kos er deilig. Han holder foreløpig Norgesrekorden i fresing, og har slagere som «fhhsst» og «chææh»; Oversatt til henholdsvis «ja takk, jeg vil gjerne ha mat» og «kan jeg hver så snill få mer mat?». Han er altså ikke aggressiv eller voldsomt redd, han har bare ikke skjønt hvordan han skal kommunisere med mennesker.

Rino er kastrert, vaksinert og ID-merket. Han vil passe inn i et rolig hjem uten små barn. Det nye hjemmet må ha trygge uteområder til han er klar til å gå ut.

 

Rino er spesielt glad i katten Vargo, som han deler fosterhjem med. Puseguttene er bestevenner, og hvor den ene går vil den andre følge etter. Rino er fremdeles skeptisk til mennesker, men lar fosterhjemmet kose og klø på han. I det siste har han som smått begynt å male når han får kos, i hvert fall hvis Vargo er ved hans side og forteller han at det ikke er noe å være redd for. Hvis Vargo er i sofaen sammen med fosterhjemmet, så hopper Rino opp i sofaen for å bli vasket og får kos av bestekompisen sin. 

For mer info/reservering av Vargo og Rino, kan dere kontakte kontakttelefonen vår. Der er vi tilgjengelig mandag – fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00.

Join the discussion 2 kommentarer

 • Antonio fusco sier:

  Hi my name is Antonio and i would love to have more information about this cat? Can i call u?

  • Amanda sier:

   Hi! Contact us at 95225275 for more information/reservation of our cats. The phone is staffed Monday – Thursday 18-21 and Sunday 14-16 🙂
   Best regards, Amanda

Legg igjen en kommentar