Adopterte dyr

Tussi – reservert

Av 16. november 2019januar 26th, 2020Ingen kommentarer

Denne fine jenta har fått navnet Tussi. Hun kom inn til oss 14/11-19 etter å ha oppholdt seg i en parkeringskjeller ved Lerkendal Stadion.

 

Tussi er en nydelig dame på 13 år. Hun er en beskjeden, men snill og trygg katt. Fosterhjemmet forteller at hun elsker å ligge i fanget og få kos. Tussi har kort gråbrun pels som hun steller godt med. Hun er en rolig dame som ønsker å tilbringe dagene sine i rolige omgivelser, gjerne med et mykt fang å slappe av i. Tussi bor nå i fosterhjem sammen med en kanin, de er blitt gode venner og finner mye støtte i hverandre.

Når Tussi kom inn til oss hadde hun tendenser til begynnende nyreproblemer. Hun ble derfor satt på en spesialdiett som er laget for å hjelpe på nyreverdiene. Tussi har også tannsykdommen FORL, som gjør at tennene rotner opp innenifra. Hun har nå trukket de syke tennene. Veterinærene sier at Tussi ellers er frisk og fin for en dame på 13 år.

Tussi er kastrert, vaksinert og ID-merket. Hun har ett nedsatt adopsjonsgebyr på 500,- på grunn av alder og helse. Tussi vil passe inn i de fleste hjem. Ta kontakt med vår vakttelefon for mer info og reservasjon om Tussi.

Legg igjen en kommentar