Adopterte dyrKatter til omplassering

Tony – reservert

Av 10. mai 2020 mai 20th, 2020 Ingen kommentarer

Denne gutten kom inn til oss 6/5 etter å ha gått ute siden vinter. Dette er en gutt på ca åtte år som har en hvit, korthåret pels.

Fosterhjemmet forteller at dette er en utrolig trivelig og bedagelig fyr. Han sover mesteparten av dagen og er en partyløve deler av natten. Han er utrolig kosete og elsker oppmerksomhet. Han maler høyt! Tony vil gjerne ha nærhet, og legger seg nære når man sitter i sofaen. Liker best å bli klødd bak ørene og på magen. Dette er en kar som ikke er særlig leken, og er vanskelig å aktivisere. Godbiter er dog motivasjonen. Han er litt engstelig for nye ting, som feks skittentøyskurven på badet til fosterhjemmet. Men han kommer seg fort over disse «skumle» tingene. Han er renslig, spiser og drikker godt. Fosterhjemmet sier og jeg siterer «Han er 100% en godgutt og fortjener virkelig å få en rolig og stabil pensjonisttilværelse».

Tony mangler en vaksine og vil være klar for adopsjon etter den er tatt. Han er kastrert og id-merket. Det nye hjemmet plikter å ha trygge utemuligheter for når han er klar for å utforske verden utendørs igjen. Ta kontakt med vakttelefonen for mer info/reservasjon av Tony

Legg igjen et svar