Skip to main content
Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Timmi – reservert

Av 10. juli 2023august 10th, 2023Ingen kommentarer

Hils på Timmi!

Timmi ble funnet ute på Tempe da han bare var 7-8 uker gammel. Han var snill og tam, og vi etterlyste eier uten hell. Timmi er nå 10 uker gammel.

Timmi har kort pels i tigret mønster, med hvit hake, hvitt bryst og hvite sokker foran og bak, samt beige rundt øynene.
Fosterhjemmet til Timmi forteller at han er en svært nysgjerrig kattunge som elsker å oppdage nye ting. Han er veldig selvsikker i møte med nye mennesker. Timmi er en kjærlig pus som hilser fosterforeldrene sine velkommen når de kommer hjem. Han oppsøker dem også etter en lur for å få kos. Timmi er likevel ikke helt vant til kos med mennesker enda, men korte kosestunder går bra. Som kattunger flest liker han også å leke, og knurrer stolt mens han viser fram leken han har fanget.

Ved utadopsjon vil Timmi være ID-merket og ha fått første vaksinedose. Det nye hjemmet plikter å gi ham andre vaksinedose ca. 4 uker etter første dose, samt kastrere ham ved 6 måneders alder. Timmi skal være inne til han er ett år gammel. Det nye hjemmet må ha trygge uteområder til han er klar for å utforske verden ute. Timmi er leveringsklar 10. august.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.