Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Timian – reservert

Av 29. november 2019 mai 7th, 2020 Ingen kommentarer

Denne lille fluffy gutten heter Timian. Han ble født i fosterhjem 14.10.2019. Timian er en gutt med semilang pels i en lys cremegrå farge. På fagspråket kalles fargen Madagaskar.

Fosterhjemmet forteller (mars 2020) at Timian er en veldig sosial kanin som trives aller best når han kan hoppe fritt. Han legger gjerne inn noen langspurter i ren glede. Han går godt overens med katter og er en veldig sjarmerende fyr med personlighet. Han er en kosete kanin som ikke er redd mennesker. Timian ble adoptert sammen med Bamse, men de kom ikke veldig godt overens da de begge er litt dominante. De kom derfor nylig i retur begge to (april 2020).

Timian er klar for adopsjon. Ved adopsjon av kanin stiller vi krav til at kaniner enten skal adopteres to sammen, eller at de adopteres inn i et hjem med en kanin fra før. Kaniner er sosiale dyr og skal ha en venn av samme art. Vi stiller krav til gode boforhold, med stor plass til å bevege seg. Timian er ID-merket og kastrert. Ta kontakt med vår vakttelefon for mer info og reservasjon av Timian!

Legg igjen et svar