Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Tiger – reservert

Av 30. oktober 2019 januar 2nd, 2020 2 kommentarer

Denne gutten heter Tiger. Han kom inn fra en koloni på Gråmyra, Levanger 26.10.2109.

 

Tiger har en vakker oransj tigret semilang pels. Det er uvist hvor lenge han har gått ute alene uten kontakt med mennesker. Han var en beskjeden og sky katt, men tiden i fosterhjem har vist at han trolig har hatt kontakt med mennesker før. Han syns skarpe lyder og brå bevegelser en skummel, men virker mer komfortabel nå. Tiger har gjort store fremskritt på kort tid og han er på god vei til å bli en trygg og god pus med tid å kjærlighet.

Fosterhjemmet skriver:

Når Tiger først bestemte seg for å gi mennesker en sjanse utenfor tilholdsstedet sitt har han vist stor sosial fremgang. Han har blitt veldig oppmerksomhetssøkende ovenfor mennesker, selv om det fortsatt er tryggest på avstand. Han søker kontakt for kos og lek, men trenger hver gang å trygges noe på fysisk kontakt før det er helt OK. Han er ikke like knyttet til en person lengre, og tillater nå at alle menneskene i leiligheten kan kose og leke. Han liker å fotfølge fostermor og far til hvert rom, men er fortsatt veldig var på brå og uventede bevegelser. Tiger er en pus som aldri får nok av lek. Leken kan bestå av katteleker, stoler, dører, planter og alt han ellers kan finne i leiligheten, og leken kan foregå i timesvis både med mennesker og alene. Tiger har siden midten av november funnet ut at sofaen er mer behagelig over bakkenivå og har blitt en skikkelig kosepus som elsker å dele sofaen med mennesker. Han liker også å småbite i hånden når han blir veldig kosete, og ikke minst stjele garnnøstene hennes når han ikke får nok oppmerksomhet.

 

Tiger er kastrert, vaksinert og ID-merket. Han vil passe inn i et rolig hjem uten små barn. Tiger vil trenge et hjem som kan fortsette å jobbe med å gjøre han trygg. Det nye hjemmet må ha trygge utemuligheter til Tiger er klar for å utforske verden ute. Ta kontakt med vår vakttelefon for mer info om Tiger

Bli med i diskusjonen 2 kommentarer

Legg igjen et svar