Skip to main content
FosterhjemKatter til omplassering

Teddy

Av 28. juli 2020november 5th, 2021Ingen kommentarer
Dette er Teddy. Han er en eldre herremann på rundt 9 år. Teddy kom inn til oss 06.07.2020 fra Ranheim.
Teddy har hatt en del helseplager den tiden han har vært hos oss, og har derfor ikke blitt lagt ut for adopsjon før nå. Teddy har slitt med dårlig tannhelse og trukket flere tenner. Han sliter også med overvekt og går nå på slankekur. I oktober 2020 ble det funnet forandringer på flere av organene i bukhulen hans og en masse. I løpet av 2021 er det gjort flere undersøkelser hos veterinær, pga overvekt er ikke massen som ble funnet i oktober 2020 observert igjen.. Etter siste undersøkelse vises det at Teddy har forandring på nyrene men allmenntilstanden hans er god, veterinæren sier derfor at så lenge han virker frisk trenger man ikke utrede videre.
Teddy er en eldre katt og det nye hjemmet må være forberedt på at medisinsk oppfølging av Teddy vil forekomme og man må følge godt med på allmenntilstanden hans. Ved adopsjon av Teddy vil nytt hjem få full innsikt i tidligere veterinærjournaler.
Teddy er en heltrygg kosegutt. Han elsker late dager i sofaen og å ta livet med ro. Teddy er glad i både små og store mennesker, og vil gjerne være med på teselskap sammen med fosterhjemmets jente. Teddy er kronisk lat og veldig glad i mat. Det nye hjemmet må fortsette å slanke Teddy og holde han på idealvekten på 5 kg slik at helseproblemene hans ikke blir værre.
Teddy kastrert, vaksinert og ID-merket. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter. Har du noen spørsmål, kan du legge igjen en kommentar, eller ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Legg igjen en kommentar