Nyheter

Takk for alt Gerd

Av 27. oktober 2018 Én kommentar

Vi mottok denne uken den triste beskjeden om at Gerd Nelly Skipnes har gått bort. Gerd har vært en trofast hjelper for dyr i nød i regionen i utallige år i form av ulike verv og organisasjoner, og har siden årtusenskiftet vært en uunværlig frivillig hos oss.

Gerd har vært en mentor og har år etter år lært opp nye frivillige slik at vi fikk ta del i all kunnskap Gerd satt inne med angående de utfordringene hjemløse dyr kan ha. Mangt et morløst kattungekull har blitt varsomt flasket opp i fanget til Gerd, mang en felle har blitt satt opp slik at utslitte utegåere fikk komme seg inn i varmen. Gerd har vært primus motor for at tusenvis av dyr har fått hjelp og muligheten til å få seg et hjem. 

På vegne av både tobeinte og firbeinte er vi deg evig takknemlig for den formidable innsatsen du har gjort og all omsorg og kjærlighet du har vist.

Hvil i fred. Takk for alt.

Bli med i diskusjonen Én kommentar

  • jan peder stjerne sier:

    gerd var ett fantastisk mennske,,,,hun kom hit med mat til villkatter jeg har her og hentet inn flere her jeg bor,,som har fått godt liv,,,,venta gerd her i oktober,,men visste ikke hub var borte,,,,så trist ,gerd var ett kjempemennske

Legg igjen et svar