Skip to main content
Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Sylvia – reservert

Av 17. desember 2022juni 9th, 20232 kommentarer

Hils på Sylvia!

Sylvia ble tatt inn av oss i slutten av september i år da hun var 3 måneder gammel. Hun kom fra Midtre Gauldal, og er nå 25 uker gammel.

Fosterhjemmet til Sylvia forteller at hun er en heltrygg kosepus. Hun ligger gjerne på fanget, og synes det er helt greit å bli løftet og å få klørne klippet. Sylvia synes også det er greit å bli børstet, og har til og med sovnet underveis. Hun er skikkelig leken, og som kattunger flest er hun energisk og litt rampete. Hun er også svært glad i mat og godbiter!

Sylvia er ID-merket og vaksinert. Hun vil kastreres før adopsjon. Sylvia skal være inne til hun er ett år gammel.

Har du noen spørsmål, kan du legge igjen en kommentar eller ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår.

Join the discussion 2 kommentarer

 • Nina Sande sier:

  Hei
  Vi har lyst på en ny katt, etter at vår Mynte ble syk og avlivet i vår. Vi ønsker en som er trygg, leken og kosete. Helst kattunge, men Sylvia er vel fortsatt ung og leken.
  Er hun vant med kattedo?
  Hvordan er hun i bil?
  Hvor bor hun i dag? Kan vi komme og hilse på?
  Er det fast pris på alle katter gjennom dyrebeskyttelsen?
  Mvh Nina

  • Carina sier:

   Heisann, og beklager litt sent svar! Sylvia er fortsatt leken, ja, og er veldig trygg og kosete. Hun er selvsagt også vant med kattedo! 🙂

   Det er fast pris/adopsjonsgebyr for alle våre katter med mindre det er oppgitt i teksten at en katt har redusert adopsjonsgebyr, f.eks. av helsemessige årsaker.

   Vedrørende resten av spørsmålene vil jeg anbefale å ringe vår kontakttelefon – du har kanskje gjort det allerede? Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Denne søknaden må godkjennes før man kan avtale besøk i fosterhjem.

   Mvh Carina