Skip to main content
HjelpesenterKatter til omplassering

Sylvester

Av 9. september 2021januar 13th, 2022Ingen kommentarer
Denne gutten heter Sylvester. Han er rundt 6 år gammel og kom inn fra Stjørdal den 02.09.21. Der har han gått ute i over fem år.
Fosterhjemmet forteller: Sylvester kom seg raskt etter kastreringen, og han blir stadig mer modig. Han ble veldig stressa da vi fikk husbesøk, men dagen etter var han nesten seg selv igjen selv om de fortsatt er her. Han spiser godt så lenge det er et spesielt merker, og enkelte typer kattegodt, så han er litt kresen. Men han både spiser og drikker på kjøkkenet. Han er bare fryktelig usikker og underdanig, men når han glemmer at han er det, er han en skikkelig sosial kosepus som liker å ligge tett på meg i sofaen og få masse kos.
Sylvester er en rolig og sjenert gutt. I et nytt hjem vil han trenge lang tid og mye kjærlighet før han blir helt komfortabel. Det nye hjemmet må være forberedt på å jobbe videre med å gjøre Sylvester trygg.Sylvester er kastrert, vaksinert og ID-merket. Sylvester er klar for adopsjon etter 20.10. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter. Har du noen spørsmål, kan du legge igjen en kommentar, eller ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Legg igjen en kommentar