FosterhjemKatter til omplassering

Sussie

Av 4. september 2020oktober 22nd, 2020Ingen kommentarer
Sussie kom inn til oss 3/9-20 med kattungen sin Sara som bare var åtte uker gammel. De dukket opp i hagen til en familie i Skatval. Sussie er antatt å være ca fem år.
Sussie er en trygg og snill kattepus. Hun er satt i fosterhjem med en redd kattunge for å være en slags trygghet og hjelpe kattungen Gran til å bli litt tryggere. Fosterhjemmet forteller: «Hun er trygg med mennesker og tar alle muligheter hun kan få for å få litt kos! Hun er rolig og «snill». Ganske enkel å ha med å gjøre. Vi har jo ikke hatt henne så veldig lenge, men hun har allerede blitt god venn med Gran. Hun vasker henne og passer på henne som om hun var hennes egen unge».
Sussie er klar for adopsjon ca 27/6-20. Hun er da kastrert, id-merket og fått førstegangsvaksine. Nytt hjem plikter å gi ny vaksine om en måned. Det nye hjemmet plikter også å ha trygge utemuligheter til hun er klar for å utforske verden ute igjen. For mer info/reservering av Sussie, kan dere kontakte kontakttelefonen vår. Der er vi tilgjengelig mandag – fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00.

Legg igjen en kommentar