Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Sussie – Reservert

Av 4. september 2020februar 4th, 2021Ingen kommentarer
Sussie kom inn til oss 3/9-20 med kattungen sin Sara som bare var åtte uker gammel. De dukket opp i hagen til en familie i Skatval. Sussie er antatt å være ca fem år.
Sussie er en trygg og snill kattepus som tar alle muligheter hun kan for å få litt kos! Fosterhjemmet forteller: «Hun er en skikkelig snill og tålmodig pus, og er veldig glad i å sløve på sofaen og få kos. Hun gjør ikke så mye utav seg (bortsett fra litt prating på natta), og går godt overens med 3-åringen i huset. Etter en periode med litt oppkast, er hun i fin form igjen – spiser og drikker som aldri før!»
Sussie går for tiden på spesialfôr for fordøyelsen pga. oppkast, men som fosterhjemmet skriver har dette blitt bedre, og hun skal kunne gå over til å spise vanlig fôr igjen.
Sussie er klar for adopsjon! Hun er kastrert, id-merket og vaksinert. Det nye hjemmet må ha trygge utemuligheter til hun er klar for å utforske verden ute igjen. For mer info/reservering av Sussie, kan dere kontakte kontakttelefonen vår. Der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18.00-20.00 og søndager 14.00-16.00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Legg igjen en kommentar