Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Sussie – reservert

Av 22. oktober 2020november 20th, 20202 kommentarer

Denne nydelige lille jenta heter Sussie. Sussie kom inn til oss 2/10-20 etter å ha gått utendørs i Sparbu. Hun kom inn med mamma Tigerlilje og tre søsken. Ungene var åtte uker gamle ved inntak. Sussie har en nydelig semilang tigerstripet pels. 

Fosterhjemmet forteller at “De siste dagene vi hadde henne, før de byttet fosterhjem, fikk vi lov å klappe henne. Før dette stakk hun av når vi prøvde å ta på henne. Hun er den av kattungene som er mest redd. Hun liker å være med søsknene sine, men ønsker hun å være alene liker hun seg på en stol under bordet eller litt “bortgjemt. Alle kattungene leker masse sammen og er veldig aktive”. Sussie vil nok derfor trenge litt tid på å bli tryggere på oss mennesker, men det ser lovende ut!

Sussie har litt verk i øynene samt at hun er litt dårlig i magen. Hun får øyedråper og zoolac. Hun vil ikke adopteres ut før hun er helt frisk!

Sussie har fått førstegangsvaksine og chip. Hun vil være klar for adopsjon ca 4/11 når hun er tolv uker gammel. Nytt hjem er pliktig til å gi ny vaksine om en måned og kastrere henne innen hun er seks måneder gammel. For mer info/reservering av Sussie, kan dere kontakte kontakttelefonen vår. Der er vi tilgjengelig mandag – fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00.

Join the discussion 2 kommentarer

 • Maiken Tiller sier:

  Hei jeg Maiken Tiller 17 år og min far Audun er på utkikk etter en kattunge. Vi er begge oppvokst med katt og elsker dyr. Vi synes at Sussie er så fin og er interessert i henne om det er mulig. Om det er noen spørsmål som ønskes så er det bare å spørre.

  • Amanda sier:

   Hei!
   Så hyggelig at dere er interesserte i Sussie! Alle besøk, reservasjoner og mer info om kattene våre må gå gjennom kontakttelefonen vår. Nummeret er: 95225275. Telefonen er betjent mandag – fredag 18-21 og søndag 14-16.
   Mvh, Amanda

Legg igjen en kommentar