FosterhjemKatter til omplassering

Storm

Av 2. april 2021april 12th, 20213 kommentarer

Dette er Storm. Han er en nydelig gutt på 2 år. Storm kom inn fra Stjørdal den 13.09.2020.

 

Ved inntak var Storm redd og sint, og han har trolig ikke hatt kontakt med mennesker før. Etter lang tid i fosterhjem har han lært av mennesker ikke er så skummel alikevell. Storm hadde også flere tenner som var knekt og ødelagt, og han hadde nok hatt store smerter. Han måtte trekke 8 tenner og fungerer fint uten disse.

 

Fosterhjemmet skriver: Storm har blitt en skikkelig kosegutt! Elsker oppmerksomhet og springer etter oss når han ikke sover. Så vi må nesten pause det vi holder på med når han kommer til oss, så han får oppmerksomhet. Og da flytter vi hele tiden litt på grensen over hvor vi får lov til å kose. Nå får vi kose på halen, ryggen og litt i nakken:) Han gnir deg inntil føttene våre, maler og prater litt. Han er litt skvetten enda. I dag ble han plutselig utrygg og slo meg. Men han ville ha kos igjen rett etterpå. Adopsjonshjemmet må sikkert bruke en del tid for at han skal bli trygg på akkurat dem.

Han er litt kresen på mat. Spiser nesten bare tørrfôr (selv om han mangler mange tenner).
Storm vil trenge et hjem som kan gi han lang tid på å bli trygg på dem. Han er en bestemt pus som sier ifra hvis han er misfornøyd. Storm vil derfor passe inn i et hjem uten barn.
Storm er kastrert, vaksinert og ID-merket. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter. Har du noen spørsmål, kan du legge igjen en kommentar, eller ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Join the discussion 3 kommentarer

Legg igjen en kommentar