Skip to main content
HjelpesenterKatter til omplassering

Stella

Av 13. september 2023september 28th, 2023Ingen kommentarer

Hils på Stella!

Stella kom inn til oss fra Byåsen i august i år. Hun hadde pelsen full av tover da hun kom inn til oss, og bar preg av å ha gått ute i en lengre periode uten stell. Nå har hun fått pelsen stelt og flokene barbert bort hos veterinær, og er klar for å finne sitt nye for-alltid-hjem!

Stella er ca. 2 år gammel. Hun er en nydelig hunnkatt med semi-lang skilpaddemønstret pels og nesten helt sort ansikt.

Stella er veldig selskapssyk, trygg, nysgjerrig og kosete. Når hun er alene og slapper av liker hun seg i høyden, men med en gang du kommer hjem, møter hun deg i døren og ønsker deg velkommen hjem!

Fosterhjemmet beskriver Stella slik:

«Stella har bare vært hos oss i tre dager, men oppfører seg nå som om hun har bodd her lenge. Hun er helt komfortabel med oss (så lenge vi ikke kommer fort inn i rommet) og kommer bort for å få kos. Hun har nå sluttet å gjemme seg (skapet, under senga, etc.) når hun skal sove, og ligger nå heller oppå/i kattetreet på stuen. 

Stella er en fantastisk snill katt som sørger for at vi smiler hver eneste dag. Hun liker seg godt på sofaen sammen med oss, og elsker kos. Ingenting kan stoppe henne når hun vil utforske – ikke engang lukkede dører. Hun liker selskap, kommer ofte når hun blir ropt på, og følger oss gjerne rundt omkring. Hun er også VELDIG glad i kylling og laserpekere. Hun har aldri gitt oss noen problemer.»

 

Stella kan trives med å bo med en barnefamilie, men vi er usikre på hvordan hun trives med andre dyr da hun er alene i fosterhjem nå.

Stella er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.