Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Sonja – Reservert

Av 22. oktober 2020november 20th, 20204 kommentarer

Denne nydelige lille jenta heter Sonja. Sonja kom inn til oss 2/10-20 etter å ha gått utendørs i Sparbu. Hun kom inn med mamma Tigerlilje og tre søsken. Ungene var åtte uker gamle ved inntak. Sonja har en nydelig korthåret tigerstripet pels. 

Fosterhjemmet forteller at “Sonja er snill og kosete. Ikke like glad i å bli løftet som feks Sølve, men hun kan gjerne sitte i fanget på kvelden. Liker veldig godt å bli klappet. Alle kattungene leker masse sammen og er veldig aktive”

Sonja har fått førstegangsvaksine og chip. Hun vil være klar for adopsjon ca 4/11 når hun er tolv uker gammel. Nytt hjem er pliktig til å gi ny vaksine om en måned og kastrere henne innen hun er seks måneder gammel. For mer info/reservering av Sonja, kan dere kontakte kontakttelefonen vår. Der er vi tilgjengelig mandag – fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00.

Join the discussion 4 kommentarer

 • Tove Hellberg sier:

  Jeg ønsker å adoptere Sonja.
  Hilsen Tove

  • Amanda sier:

   Hei!
   Så hyggelig at du er interesserte i Sonja! Alle besøk, reservasjoner og mer info om kattene våre må gå gjennom kontakttelefonen vår. Nummeret er: 95225275. Telefonen er betjent mandag – fredag 18-21 og søndag 14-16.
   Mvh, Amanda

 • Mounia Riser sier:

  Hei

  Hvor er dere i Norge? Vi bor i Oslo. Dattera synes at Sonja er så søt.
  Mvh

  • Amanda sier:

   Hei!
   Så hyggelig at dere er interesserte i Sonja! Dette er DNST (Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag). Vi holder til i Trondheim. Alle besøk, reservasjoner og mer info om kattene våre må gå gjennom kontakttelefonen vår. Nummeret er: 95225275. Telefonen er betjent mandag – fredag 18-21 og søndag 14-16.
   Mvh, Amanda

Legg igjen en kommentar