Skip to main content
Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Solveig – reservert

Av 12. september 2023februar 25th, 2024Ingen kommentarer

Hils på Solveig!

Solveig ble tatt inn av oss den 25. mars i år da hun var drektig. Hun var allerede snill og sosial, og det ble etterlyst eier uten hell. Solveig er nå ca. 2 år og 5 måneder gammel, og venter spent på sitt for-alltid-hjem!

Fosterhjemmet til Solveig forteller at det går helt fint å løfte henne. Hun oppsøker kontakt og holder seg i nærheten av fosterforeldrene sine. Solveig er trygg i møte med nye mennesker, og liker kos. Det er helt greit å få klør klippet, ører sjekket, og tenner pusset. Hun er nysgjerrig på alt og alle, og har trent på å ha på sele. Favorittsoveplassen til Solveig er transportveska!

På lørdager er Solveig så heldig å få kokt torskefilet. Hun synes høye lyder er litt skummelt, så støvsugeren er ikke populær. Solveig er en veldig leken katt, og fosterhjemmet forteller at hun burde få en familie som kan gi henne all leken hun ønsker, eller som har en annen katt som hun kan leke med.

Solveig er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter. Solveig har tannkjøttbetennelse, så hun skal derfor få tannpuss. Hun synes dette går helt fint.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.