Adopterte dyr

Smarta

Av 10. mars 2019 mai 25th, 2019 Ingen kommentarer

Denne jenta heter Smarta. Hun kom inn 21.02.2019. Hun er ca 3 år gammel og en av de mest sosiale kattene vi har. Smarta har nydelig sort langhåret pels med en hvit flekk på brystet. Hun har store gule øyne. Smarta er en rolig voksen katt som tar livet med ro. Hun er glad i kos og lek, og hun ligger gjerne sammenkrøllet i vinduskarmen.

Veterinæren vår fant store forandringer på leveren til Smarta, det er trolig irreversibelt. Dette kan bety at hun kan leve lenge med det uten store problemer da leveren har stor reservekapasitet, men det kan også være at hun får store problemer senere. Så lenge hun er i god form vil hun få et godt liv, men så fort hun begynner å vise tegn på nedsatt allmenntilstand, vekttap eller andre tegn til forverring anbefaler de avlivning. Smarta er i god form nå og vi håper hun kan få oppleve å få sin egen familie.

Smarta er kastrert, ID-merket og vaksinert. Nytt hjem må kunne tilby trygge uteområder med lite trafikk. Smarta er vant med barn og kan passe inn i de fleste hjem. Pga sykdom har hun et redusert adopsjonsgebyr på 500,-. Ta kontakt med vår vakttelefon for mer informasjon og reservasjon av Smarta

 

 

Legg igjen et svar