Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Sirin – reservert

Av 19. august 2019 januar 13th, 2020 2 kommentarer

Denne nydelige jenta heter Sirin. Hun kom inn fra en koloni i Selbu i starten av juli.

 

Sirin er en nydelig tricolorjente med semilang pels. Hun ble fanget inn sammen med flere kattunger og voksne katter fra en koloni i Selbu. Sirin er en liten jente med masse energi. Som kattunger flest elsker hun lek og spenning. Nå er tiden inne for at Sirin skal finne en ny familie. Hun ønsker seg en familie som kan gi henne masse kos, kjærlighet og en varm sofakrok å slappe av i. Fosterhjemmet forteller at Sirin elsker å løpe etter leker og tar lekene med tilbake til fostermor for å gjøre det igjen.

 

Sirin har vært i ett hjem med hund og andre katter. Dette gikk dessverre ikke så bra og Sirin trivdes ikke. Dette vistes gjennom små tisseuhell. Nå er Sirin tilbake i sitt gamle fosterhjem har uhellene stoppet. Hun vil derfor trives best i ett hjem uten hund.

 

Ved adopsjon vil Sirin være vaksinert og ID-merket. Det nye hjemmet forplikter seg til å kastrere henne når hun er 6 måneder gammel. Det nye hjemmet må ha trygge uteområder. Hun vil passe inn i alle typer hjem. Ta kontakt med vår vakttelefon for mer info og reservasjon av Sirin

Bli med i diskusjonen 2 kommentarer

 • Elise Hørgård Unsmo sier:

  Heisann
  Vi har en kattepus på ett år, han ønsker seg en venn. Er denne reservert eller er den enda tilgjengelig for adopsjon?
  Han vi har er en sosial orientaler, og er også innekatt. Han er lykkelig og har god plass til å boltre seg på, da vi bor i et hus. Nå mangler han bare en venn.

  Mvh. Elise og Fredrik

  • Andrea Elise sier:

   Hei! Så hyggelig at dere ønsker å adoptere en katt fra oss. Sirin er dessverre reservert. Ta kontakt med vår vakttelefon for en hyggelig prat slik at vi sammen kan finne den perfekte katten til dere. Tlfnr er 95225275. Telefonen er åpen fra 18.00 – 21.00 mandag – fredag, og fra 14.00 – 16.00 på søndager

   Mvh Andrea, DNST

Legg igjen et svar