FosterhjemKatter til omplassering

Sirin – reservert

Av 19. august 2019 november 3rd, 2019 Ingen kommentarer

Denne nydelige jenta heter Sirin. Hun kom inn fra en koloni i Selbu i starten av juli.

 

Sirin er en nydelig tricolorjente med semilang pels. Hun ble fanget inn sammen med flere kattunger og voksne katter fra en koloni i Selbu. Sirin er en liten jente med masse energi. Som kattunger flest elsker hun lek og spenning. Nå er tiden inne for at Sirin skal finne en ny familie. Hun ønsker seg en familie som kan gi henne masse kos, kjærlighet og en varm sofakrok å slappe av i. Fosterhjemmet forteller at Sirin elsker å løpe etter leker og tar lekene med tilbake til fostermor for å gjøre det igjen.

 

Sirin har vært i ett hjem med hund og andre katter. Dette gikk dessverre ikke så bra og Sirin trivdes ikke. Dette vistes gjennom små tisseuhell. Nå er Sirin tilbake i sitt gamle fosterhjem har uhellene stoppet. Hun vil derfor trives best i ett hjem uten hund.

 

Ved adopsjon vil Sirin være vaksinert og ID-merket. Det nye hjemmet forplikter seg til å kastrere henne når hun er 6 måneder gammel. Det nye hjemmet må ha trygge uteområder. Hun vil passe inn i alle typer hjem. Ta kontakt med vår vakttelefon for mer info og reservasjon av Sirin

Legg igjen et svar