Skip to main content

Hils på Simba og Ziko!

Disse hannpusene adopteres ut sammen, og kom til oss i slutten av februar 2024 fra Tempe. Antatt fødselsdato for begge er juni 2015. Ziko har semilang svart og hvit pels, svart og rosa nese, og hvite detaljer. Simba har semilang rød og hvit pels og rosa nese.

Om Ziko skriver fosterhjemmet: Veldig søt og god og myk. Litt reservert av seg i starten, men generelt trygg. Elsker kos og har fått kjælenavnet «Rocket» fordi han hopper opp for å kose hånda som en rakett. Går godt sammen med Simba og liker å prate.

Om Simba skriver de: Utrolig skjønn og bedagelig pus som elsker å kose og gjerne følge med deg rundt hvor enn du går. Liker å finne seg en solflekk eller hvor som helst egentlig å legge seg for å slappe av, og inspiserer huset med jevne mellomrom. Går fint sammen med Ziko og leker gjerne med han eller favorittballen. Veldig søt og medgjørlig katt med god og myk pels.

Begge to synes det er greit med sjekk av poter, ører og tenner. Simba er litt overvektig og går for tiden på slankekur. Dette må eventuelt adoptivhjem videreføre.

Simba og Ziko er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.