Skip to main content
Adopterte dyr

Sigge – reservert

Av 25. september 2023november 4th, 2023Ingen kommentarer

Hils på Sigge!

Sigge kom inn til oss sammen med kattemor og bror Sigve i august i år. Han er en nydelig og fluffy hannpus med grå semi-lang pels. Sigge og Sigve har estimert fødselsdato 12. juni 2023, og er dermed 4 måneder gamle nå.

Fostermor beskriver Sigge som en liten gutt som først var veldig skeptisk til mennesker, men som nå virkelig har knekt kosekoden! Han er fortsatt litt skeptisk av seg, men har forstått at kos og menneskelig nærhet er veldig kjekt – han ligger gjerne i halsgropa til fostermor og koser seg, og sovna nylig i armene hennes for første gang! 

Sigge er fortsatt litt forsiktig av seg da han og broren levde ute uten kontakt med mennesker de første to månedene av sitt liv. Han er likevel fullt håndterbar og har blitt en skikkelig kosepus, men man må påregne at han kan være litt tilbaketrukken og forsiktig den første tiden i sitt nye hjem. Med ro og kos kommer nok dette til å gå raskt over!

Sigge er ID-merket og har fått første vaksinedose. Det nye hjemmet plikter å gi ham andre vaksinedose ca. 4 uker etter første dose, samt kastrere ham ved 6 måneders alder. Sigge skal være inne til han er ett år gammel. Det nye hjemmet må ha trygge uteområder til han er klar for å utforske verden ute.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.