FosterhjemKatter til omplassering

Serina

Av 13. oktober 2019 desember 11th, 2019 2 kommentarer

Denne lille jenta heter Serina. Hun kom inn fra Selbu 03.10.2019 sammen med to søsken.

 

Serina var 12 uker gammel når hun kom inn til oss. Hun har vokst opp utendørs uten kontakt med mennesker. Dette har gjort at Serina og søsknene syns mennesker var ganske skummel. I fosterhjem har Serina vist at hun er en skikkelig godjente med stor personlighet. Serina har også vist stor interesse for lek. Hun kommer løpende når hun hører at man rører på pinneleken hennes. Serina er nysgjerrig og følger etter fostermor hvor enn hun går i leiligheten. Serina har gjort store fremskritt og hun syns det er kjempekoselig å ligge i fanget til fostermor. Hun er blitt en trygg og god katt som håper å finne drømmehjemmet.

 

Serina er ID-merket og vaksinert. Det nye hjemmet forplikter seg til å kastrere henne før hun er 6 måneder gammel. Det nye hjemmet må ha trygge uteområder. Ta kontakt med vår vakttelefon for mer informasjon om Serina.

Bli med i diskusjonen 2 kommentarer

 • Tanya sier:

  Hei!
  Er denne katta fortsatt ledig?
  Og hvor bor den no?
  Hilsen Tanya Tereshchenko, Hitra

  • Andrea Elise sier:

   Hei! Serina er enda ledig for adopsjon. Hun er nå ute i fosterhjem i påvente av å bli adoptert. Hvis du er interessert i å møte henne ta kontakt med vakttelefonen vår så kan vi avtale et møte. Tlfnr er 95225275. Telefonen er åpen fra 18.00 – 21.00 mandag – fredag, og fra 14.00 – 16.00 på søndager

   Mvh Andrea

Legg igjen et svar