Skip to main content
Adopterte dyr

Serine

Av 28. august 2021september 26th, 2021Ingen kommentarer

Dette er Serine. Hun er en nydelig liten tass på 14 uker. Hun kom inn fra Skogn sammen med kattemor Maggie og 4 søsken.

Ved inntak var Serine og søsknene rundt 8 uker gamle og hadde hatt lite kontakt med mennesker. De syns derfor vi var ganske så skummel, men etter masse tid i fosterhjem har de utviklet seg til å bli kosete og fantastiske kattunger. Som kattunger flest har de masse energi og elsker lek. Samtidig syns de det er herlig med kos og avslapping innimellom.

Fosterhjemmet forteller at Serine er en herlig kattunge med stor personlighet. Hun har masse energi og hun bruker mesteparten av dagen på lek og moro. Du ser henne ofte løpende gjennom leiligheten med en leke i munnen. På natten sover hun gjerne sammen med fosterhjemmet i sengen eller krøllet sammen med søsknene sine. Serine er sosial og vi tror hun vil trives i et hjem sammen med andre dyr og barn.

Serine har fått helsesjekk, ID-merking og vaksine. Nytt hjem plikter å kastrere henne innen hun er seks måneder gammel. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter til hun er klar for å gå ut. Har du noen spørsmål, kan du legge igjen en kommentar, eller ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Legg igjen en kommentar