Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Selje – reservert

Av 27. september 2020oktober 25th, 20206 kommentarer
Selje er en svartsmoke tigerspripet jente. Hun elsker våtfor og godbiter, og er spesielt glad i kylling. Selje er sky og beskjeden men er i fosterhjem for å lære at mennesker ikke er så skummel. Hun blir tøffere for hver dag som går, og trives veldig godt sammen med fosterhjemmets egen katt.
Selje elsker lek. Favoritten er pinneleken hun kan jage rundt. Den siste tiden har hun også lagt sin elsk på små lekemus hun kan kaste rundt på. Diverse planter har også fått gjennomgå når Selje er i lekehumør.
Hun ligger gjerne i sofaen eller sengen sammen med fostermor, men syns det er litt skummelt å få kos. Selje vil trenge litt tid på å bli helt trygg på nye mennesker og omgivelser, og er derfor ikke en heltrygg katt, helt enda!

Selje har ikke fått førstegangs vaksine og chip enda, men vil bli klar for adopsjon, med en gang dette er gjort og hun er blitt 12 uker gammel. Nytt hjem plikter å gi andregangs vaksine ca en måned etter den første vaksinen, samt å kastrere henne innen seks måneder. Nytt hjem plikter også å ha trygge utemuligheter når hun er klar for å  utforske verden ute igjen. For mer info/reservasjon av Selje, ta kontakt med vår kontakttelefon. Der er vi tilgjengelig mandag – fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00.

Join the discussion 6 kommentarer

 • Kanskje hun kan gå sammen Gran? La inn kommentar på Gran ❤️🐯🐯

 • Arne skjevik sier:

  Hei vi er en familie på 4 som er på utkikk etter vårt nye familiemedlem og selje virker som en fin lita jente for oss.
  Vi bor i vennlig nabolag på heimdal med mange familier rundt oss. Mange har også katter.
  Jeg far er 31 år og mor er 30
  Sønn Lucas 6 og datter Sofie er 9.
  Vi har lenge ønsket oss en katt og nå er tiden endelig inne for å få oss ett nytt familiemedlem. Ønsker gjerne å hilse på Selje.
  Mvh Arne skjevik

  • Amanda sier:

   Hei! Så hyggelig at dere er interesserte i Selje. Hun er en nydelig liten jente! Ta kontakt med kontakttelefonen vår for mer info/reservering. Nummeret er: 95225275. Telefonen er betjent mandag – fredag 18-21 og søndag 14-16.
   Mvh, Amanda

 • Hei, jeg vil gjerne ha Selje, har hatt både katter og hunder tidligere, men er nå alene og bor landlig til på Fosen. Jeg er en rolig ‘dame’ i en dyreglad familie. Håper jeg har en mulighet.

  • Amanda sier:

   Hei! Selje er reservert allerede. Hvis du er interessert i Lise, ta kontakt med kontakttelefonen vår for mer info/reservering. Nummeret er: 95225275. Telefonen er betjent mandag – fredag 18-21 og søndag 14-16.
   Mvh, Amanda

Legg igjen en kommentar