Skip to main content
FosterhjemKatter til omplassering

Scott – reservert

Av 26. mai 2023september 19th, 2023Ingen kommentarer

Hils på Scott!

Scott kom inn til oss fra Midtre Gauldal i oktober i fjor, bare 4 måneder gammel. Ved inntak var han skitten og flokete i pelsen og ganske redd. Nå har han bodd noen måneder hos våre flinke fosterhjem og er klar for å endelig finne sitt for-alltid-hjem!

Scott er en nydelig hannkatt på ca. 11 måneder, antatt født i juni 2022. Han har vakker, semi-lang sort pels med hvitt bliss, ansikt og bryst, og hvite poter, rosa nese og gule øyne.

Fosterhjemmet beskriver Scott som en veldig fin, trygg, hyggelig og myk katt som elsker å få kos og å leke. Han er en sosial katt og ligger gjerne inntil deg i sofaen eller følger etter deg rundt omkring for å få kos, og da maler han som en liten traktor!

Scott er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter til han er klar for å utforske verden ute. Scott skal holdes inne til han er ett år gammel.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.