Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Sara – reservert

Av 28. august 2019april 11th, 2020Ingen kommentarer

Denne jenta heter Sara. Hun kom inn 26.08 fra Estenstadveien. Hun er en ung katt på ca ett år. Hun har nydelig lysegrå, brun og svart tigerstripet kort pels som hun steller godt med.

Da Sara kom inn, virket hun livredd. Vi tenkte først at det ville ta lang tid før denne jenta ville bli trygg på mennesker. Dette har derimot snudd! Sara er en helt annen katt etter at hun kom i fosterhjem og det ser ut som at hun er ganske trygg! Sara har vist seg å være en veldig leken dame som elsker lekepinner og lekejakt. Den 12.03 kom det oppdatering fra fosterhjemmet som fortalte at Sara for første gang hoppet opp og la seg i fanget til fostermor. Fosterhjemmet forteller også at hun er ganske pratsom. Nesten alltid når hun våkner fra en høneblund mjauer hun, som om hun hilser til alle sammen. Hun er ikke redd lengre, selv om hun skvetter med brå bevegelser. Hun er også veldig nysgjerrig og følger oss ofte rundt for å se hva vi gjør. Hun er glad i å få kos og kommer godt overens med Gyda, som også er i fosterhjem med henne. Hun har heller aldri vist tegn til å være aggressiv.

Sara vil trenge et hjem som kan gi henne tid til å bli trygg på mennesker og nye omgivelser.

Sara er kastrert, vaksinert og ID-merket. Hun vil passe inn i et rolig hjem uten barn. Det nye hjemmet må ha trygge utemuligheter. Ta kontakt med vår vakttelefon for reservasjon og mer info om Sara

Legg igjen en kommentar