FosterhjemKatter til omplassering

Sander

Av 17. august 2020september 1st, 2020Én kommentar
Denne fine gutten kom inn til oss etter å ha gått ute i Sandmovegen over en lengre periode. Han var tynn når vi fikk han inn, men har heldigvis lagt på seg. Vi tror han er rundt 4 år, men kan ikke være for sikker angående det. Han er en svart og hvit katt, med semilang pels og kjennetegnes med hvit hake, hvit på brystet og hvite poter.
Vi har gitt han navnet Sander, og han er en skjønn men skeptisk pus som endelig er kommet inn i varmen. Han har funnet sin favorittplass i hylla på badet til fosterhjemmet og gjør stadig små fremskritt som å finne ut av at vi mennesker ikke er så farlige, men Sander har fortsatt en vei å gå. Innerst inne tror vi han er en ordentlig kosegutt, men han trenger bare tid og forståelse for å komme dit. Så nytt hjem må være foreberedt på å legge ned tid for å hjelpe han mot det å bli ordentlig trygg. Berøring er ikke helt godttatt enda, men nå når han er i et av våre flinke fosterhjem, så det er bare spørsmål om tid når han skal finne ut av at kos er digg!
Sander er klar for adopsjon ca 10/9-20. Da er han kastrert, id-merket og fått førstegangsvaksine. Nytt hjem plikter å gi ny vaksine om en måned. Det nye hjemmet plikter også å ha trygge utemuligheter til når han er klar for å utforske verden ute igjen. For mer info/reservering av Sander, kan dere kontakte kontakttelefonen vår. Der er vi tilgjengelig mandag – fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00.

Join the discussion En kommentar

  • Utku Can sier:

    We were Sander’s foster family for a week. We tried not to bother him as much as we can. He found a safe spot himself and he didn’t even drink water for hours in his first day. But later we started talking to him without any touch. on the second day he was coming out from his safe spot to eat his food next to us. on the next day he let us to touch him. by the time we were regularly trying to play and talk with him. Finally on the fifth day he came to our sofa all by himself and sit next to us and let us cuddle 🙂 You need to be careful not to scare him. he wants to be cuddled but only problem he is a bit shy.

Legg igjen en kommentar