Skip to main content
Adopterte dyr

Samson – reservert

Av 27. februar 2023juni 9th, 2023Ingen kommentarer

Hils på Samson!

Samson kom inn til oss fra Midtre Gauldal i oktober 2022. Da var han bare 3 måneder gammel, litt tynn og nokså redd. Pelsen var også full av floker og smuss. Etter noen måneder i fosterhjem har han nå blitt en skikkelig kosegutt, og er klar for å finne sitt for-alltid-hjem!

Samson er en nydelig hannpus med brunsvart semi-lang pels og gule øyne.

Fosterhjemmet beskriver Samson slik: «Samson er en utrolig søt hannkatt som er nysgjerrig, pratsom og glad i oppmerksomhet. Han er veldig glad i å leke og bli koset med. En lodden, liten pelsdott som er vanskelig å ikke falle for. Han trenger fortsatt litt tid med nye mennesker før han blir trygg, men er ellers en koseklump som liker seg på fanget med kos fra fostermor.»

Samson er ID-merket, kastrert og vaksinert.  Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter til han er klar for å utforske verden ute. Samson skal holdes inne til han er ett år gammel.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.