Skip to main content
Adopterte dyr

Rusta – Reservert

Av 30. september 2017juni 9th, 2023Ingen kommentarer
Inntaksdato: 19.09.2017
Funnsted: Bratsberg
Dette er Rusta. Hun er en jente på rundt 2 år fra Bratsberg. Hun ble funnet ved et ridesenter på Bratsberg der hun har oppholdt seg sammen med Rusty, som vi tror er broren hennes. I starten var Rusta en litt skeptisk dame. Tiden i fosterhjem har vist henne at vi mennesker ikke er så skummel likevel. Hun storkoser seg sammen med andre katter og vi vil gjerne at hun kommer i et hjem med flere katter. Fosterhjemmet forteller at Rusta er veldig glad i husets andre katter og vil gjerne være der det skjer. Rusta er også veldig glad i å se på tv, så hun vil være en super tvkompis i sitt fremtidige hjem.
Hun har nydelig svart og hvit kort pels. De stilige mønstrene hun har i ansiktet gjør at hun ligner litt på batman. Så hvis du ønsker deg en super(helt) katt, så er Rusta katten for deg.
Rusta ønsker seg et trygt og godt hjem som kan gi henne tid og kjærlighet på å bli trygg. Hun er sterilisert, ID-merket og vaksinert. Det nye hjemmet må ha et trygt uteområde til Rusta når hun skal begynne å utforske verden ute igjen. For mer informasjon om Rusta ta kontakt med vår vakttelefon.