Skip to main content
FosterhjemKatter til omplassering

Rufus

Av 22. januar 2024januar 25th, 2024Ingen kommentarer

Hils på Rufus!

Rufus kom inn til oss fra Levanger da han var bare 7-8 måneder gammel, og hadde blitt observert gående ute over lengre tid sammen med andre katter. Vi antar at han ble født i september 2022. Etter god hjelp fra fosterhjem er Rufus nå klar til å finne sitt for-alltid-hjem!

Fosterhjemmet til Rufus skriver: Rufus er en nysgjerrig og leken ung katt. Han blir glad i deg og oppsøker kontakt, men er ikke så interessert i kos.

Rufus bor i fosterhjem med Leona, og de er veldig knyttet til hverandre. Fosterhjemmet forteller følgende om dem begge: «De er veldig lekne begge to og leker veldig godt med hverandre, småting som lager litt lyd, som små katteleker. Best av alt er diverse ting de finner liggende løst på bord, som blyanter. De er veldig glade i å «jakte» etter leker etter tråd – Rufus er litt mer på og spretter rundt etter den, mens Leona er med, men noe mer forsiktig. Yndlingsleken deres er kanskje filleryen på kjøkkenet, som må rettes opp i hver morgen etter nattens sprell. Når de sover bruker de egentlig mesteparten av leiligheten; alt ifra sengen min, pianokrakk, egne kurver for dem, de har også egne platformer/hengekøyer på veggen hvor de får være litt ekstra i fred i høyden som de er glade i å bruke, til midt på gulvet.»

Tenner, ører og poter kan sjekkes under tvil, så dette er det viktig at adoptivhjemmet jobber med så Rufus blir mer trygg. Rufus har vært ute store deler av oppveksten sin, så han trenger et forståelsesfullt og dedikert adoptivhjem som kan hjelpe ham til å bli helt trygg.

Rufus er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.