Skip to main content
Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Ruffen – reservert

Av 12. desember 2023februar 21st, 2024Ingen kommentarer

Hils på Ruffen!

 

Ruffen kom inn til oss i april 2023 fra Levanger hvor han hadde gått ute over lengre tid sammen med flere andre katter. Ved inntak hadde han skitten og flokete pels, sår på nesa, ørene og hodet etter slåssing og var litt redd. Takket være tid og masse kjærlighet hos våre flinke fosterhjem har han nå blitt en real kosepus som er veldig moden for å finne sitt for-alltid-hjem! <3

Ruffen har antatt fødselsdato 27.04.2020. Han har sort-, brun- og hvittigrete semi-lang pels, med hvite sokker foran og hvite strømper bak.

Fosterhjemmet beskriver Ruffen som en stille, hengiven, rolig, hygienisk og utrolig kosete katt. Han maler bare du ser på ham, og får han skikkelig god kos eller blir børstet så sikler han av lykke og ruller rundt på teppet. Han blir stadig mer avslappet hos fosterhjemmet, og har begynt å hoppe opp i sofaen til dem på eget initativ. Han er ingen typisk fangkatt (ennå), men han elsker kos når det passer ham. Han er fortsatt litt skvetten på brå bevegelser og lyder, så han vil nok trives best i et rolig hjem med masse mulighet for kos og rolig lek på hans premisser. 

 

Ruffen er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.