Skip to main content

Hils på Ronja!

Ronja kom inn til oss i september 2022 fra Midtre Gauldal, hvor hun hadde gått ute over lengre tid. Hun er antatt født 21.03.2020.

Ronja er en nydelig hunnkatt med kort sort og hvit pels. Hun har en karakteristisk hvit stripe på venstre side av ansiktet. ♥

Tidligere fosterhjem beskriver Ronja som en leken og kosete katt. Hun er en nysgjerrig katt som er rask på labben og veldig glad i å bli klødd på hodet. Hun er også veldig matmotivert.

Ronja er fortsatt litt skeptisk til brå bevegelser og lyder, så hun passer best inn i et rolig hjem uten små barn. Hun trivdes godt med å bo i fosterhjem sammen med en annen katt, så det er en fordel om hennes nye hjem har en trygg katt fra før.

Ronja holder for tiden til på brakka vår på Sluppen, så om du vil hilse på henne er det bare å komme innom oss på åpen dag! Adresse og åpningstider finner du her.

 

Ronja er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.