Skip to main content
Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Rob – reservert

Av 16. mai 2023juli 20th, 2023Ingen kommentarer

Hils på søte, lille Rob!

Rob kom inn til oss fra Levanger i april i år, hvor han sammen med flere andre katter hadde oppholdt seg rundt noen gårder. Han er ca. 6 måneder gammel, og har nok stort sett gått ute hele sitt liv.

Rob var litt redd ved inntak, men viste seg raskt å være en snill og kosete liten kar. Rob har lang gråtigrete pels med hvite poter, hvitt bryst og ansikt og rosa nese. Da han kom inn til oss hadde han så mye floker at hele ryggen hans var som et skjold av flokete pels. Nå har han fått seg en real løveklipp hos veterinær, og er klar for å finne sitt for-alltid-hjem!

Fosterhjemmet beskriver Rob som en rolig og avslappet gutt som elsker kos. Han var litt stressa første kvelden i fosterhjem, men allerede på dag to var han mottakelig for kos!

Rob er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter til han er klar for å utforske verden ute. Rob skal holdes inne til han er ett år gammel.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.