FosterhjemKatter til omplassering

Rino

Av 29. august 2019 februar 10th, 2020 2 kommentarer

Denne gutten heter Rino. Han kom inn 11.08.2019 fra en koloni på Selbu.

Rino er liten i størrelsen, men gjør opp for det med en tjukk pels i svart og hvitt. Han har hatt en vanskelig start på livet og syntes mennesker er litt skumle. Rino er nå i ett av våre flinke fosterhjem som jobber med å gjøre han tryggere.

Fosterhjemmet forteller at han sakte, men sikkert, begynner å forstå at mennesker bare vil gi han godis og kos. Han viser små fremskritt hele tiden og begynner å la den morsomme personligheten hans skinne gjennom. Rino er litt morgengretten, og fosterhjemmet får noen strenge blikk sendt sin vei hvis de forstyrrer han fra skjønnhetssøvnen. Etter klokken 16.00 forvandler han seg fra en trøtt bustete hårdott, til en leken og kosete katt.

Rino er spesielt glad i katten Vargo, som han deler fosterhjem med. Puseguttene er bestevenner, og hvor den ene går vil den andre følge etter. Rino er fremdeles skeptisk til mennesker, men lar fosterhjemmet kose og klø på han. I det siste har han som smått begynt å male når han får kos, i hvert fall hvis Vargo er ved hans side og forteller han at det ikke er noe å være redd for. Hvis Vargo er i sofaen sammen med fosterhjemmet, så hopper Rino opp i sofaen for å bli vasket og få kos av bestekompisen sin. Radarparet Rino og Vargo vil gjerne bli adoptert sammen. Selv om Rino har kommet en lang vei siden han først kom til fosterhjemmet, så trenger han god tid til å bli ordentlig trygg.

Rino er kastrert, vaksinert og ID-merket. Han vil passe inn i et rolig hjem uten små barn. Det nye hjemmet må ha trygge uteområder til han er klar til å gå ut. Ta kontakt med vår vakttelefon for mer info og reservasjon av Rino

Bli med i diskusjonen 2 kommentarer

 • Ann-Kristin Lade sier:

  Hei. Har dere den skjønne Rinopusen enda? Et blikk på han og eg var betatt.
  Eg er ei dame på 49 år som bor aleine i enebolig med hage. Ungene er voksne og har for lengst flytta ut så her hos meg en det rolig og fredelig. Eg har vokst opp på gård og har hatt både katter og hunder tidligere, eg begynner nå å kjenne på savnet etter en liten kattevenn å ha i hus.

  mvh Ann-Kristin Lade
  Trælnes 84
  8920 Sømna
  tel 41 33 28 47

  • Andrea Elise sier:

   Hei! Så hyggelig at du er interessert i Rino. Rino er enda ledig for adopsjon. Han er en beskjeden og redd pus som vil trenge lang tid og mye kjærlighet for å bli trygg. Ta kontakt med vår vakttelefon for mer info om Rino. Tlfnr er 95225275. Telefonen er åpen fra 18.00 – 21.00 mandag – fredag, og fra 14.00 – 16.00 på søndager

   Mvh Andrea, DNST

Legg igjen et svar