Denne skjønne gutten heter Rikko. Han ble funnet sammen med flere andre katter under en container på Levanger hvor han levde av å spise søppel. Ved inntak hadde Rikko en skadet og betent labb som gjorde at han hadde veldig vondt. Om han ikke hadde blitt fanget inn av noen snille mennesker hadde det nok ikke gått så bra for han ute i vinterkulda.

Nå er heldigvis Rikko frisk og rask igjen, og han elsker å leke både alene og sammen med fosterhjemmet. Han synes det er litt skummelt med kos enda, men elsker å bli klødd bak i nakken. Han er også veldig glad i å se på fuglevideoer på youtube, så han gleder seg nok veldig til å bli adoptert slik at han får gå ut igjen.

Rikko er snill og renslig, og vi antar han er rundt 7 mnd gammel. Da han er litt skvetten av seg så passer han nok best i et hjem uten små barn.

Rikko vil være omplasseringsklar ca 03.03.19. Da er han kastrert, vaksinert og ID-merket. Det nye hjemmet forplikter seg til å gi han trygge utemuligheter uten mye trafikk. For mer informasjon om Rikko, ta kontakt på vår vakttelefon.

Legg igjen et svar