Skip to main content
Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Ragna – reservert

Av 5. januar 2022juni 9th, 2023Ingen kommentarer

Hils på Ragna!

Denne hunnpusen ble tatt inn av oss fra Heggstadmoen avfallsmottak i Trondheim i desember 2021, der hun gikk sammen med flere andre katter over lengre tid.

Fosterhjemmet beskriver Ragna som følger:

«Ragna er en nysgjerrig og leken, litt reservert, men også koseglad katt. Hun trenger tid og tålmodighet til å bli trygg, men når hun er blitt husvarm stråler hennes store personlighet frem og hun er klar for å få og gi kjærlighet. Hun er er herlig katt å bo med!»

Videre forteller de at Ragna har blitt veldig trygg hjemme hos dem, men er mer skeptisk til fremmede som kommer på besøk. De to som besøker leiligheten oftest har hun imidlertid begynt å stole på, og kommer gjerne fram for å spise mens de er der. Hun liker også å ligge og kose seg i hengekøya si!

Ragna er kastrert, vaksinert og ID-merket. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.