Skip to main content
FosterhjemKatter til omplassering

Petter (Pilgård)

Av 13. januar 2021november 19th, 2021Ingen kommentarer

Dette er Petter Pilgård. Han er en nydelig liten gutt på ca 2 år. Petter kom inn fra en koloni i Lensvika, der har han nok gått ute mesteparten av livet.

Ved inntak var Petter veldig redd. Nå har han vært i våre fantastiske fosterhjem i over 10 måneder og har gjort store fremskritt. Vi håper nå at Petter kan finne drømmehjemmet. Det nye hjemmet må være tålmodig og gi Petter tid til å bli komfortabel og trygg. Man må jobbe videre med sosialiseringen og være forberedt på at det vil ta lang tid før Petter er trygg nok til å vise sitt sanne kosete jeg.

Fosterhjemmet forteller: Petter er fortsatt ikke interessert i lek sammen med meg(har prøvd mye forskjellig), men leker litt selv innimellom. Han er blitt mye mer trygg de siste ukene. Nå tør han ligge åpent rundt omkring, og er mye mer mottakelig for kos. Til og med hørt han male svakt to tre ganger! Han er enda skeptisk og skvetten innimellom.

Petter Pilgård er kastrert, id-merket og vaksinert, og han vil passe godt inn i et hjem uten små barn. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter. Har du noen spørsmål, kan du legge igjen en kommentar, eller ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Legg igjen en kommentar