Skip to main content
Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Pernille – reservert

Av 8. mai 2023august 28th, 2023Ingen kommentarer

Hils på Pernille!

Pernille kom inn til oss fra Midtre Gauldal i september 2022. Da var hun ca. 6 måneder gammel, tynn og litt redd. Nå er hun litt over ett år gammel, og har blitt en skikkelig kosepus som bare venter på å finne sitt for-alltid-hjem!

Pernille er en vakker hunnkatt med kort hvit og sort pels, grønne øyne og rosa nese.

Pernille har virkelig blomstret i fosterhjem, og har gått fra å være litt redd og usikker til å bli kontaktsøkende, sosial og kosete. Fosterhjemmet beskriver henne som en vennlig, vakker og forsiktig godpus. Selv i starten da hun var redd viste hun ingen aggresjon mot verken fostermor eller andre katter, men trakk seg heller unna om det ble litt mye.

Pernille elsker å bli klødd på hodet og rundt ørene, og da maler hun høyt. Hun er også sosial og nysgjerrig og liker å følge etter fostermor og stryke seg mot beina hennes når hun går rundt. Hun legger seg også gjerne ved fostermor i sofaen. Pernille er stort sett en rolig katt, men er veldig leken i korte perioder. Hun liker å sitte og se ut vinduet, og er veldig glad i fosterhjemmets andre katter.

Selv om Pernille er veldig kosete i fosterhjemmet er hun fortsatt litt skvetten på brå bevegelser og lyder. Det kan hende hun trenger litt tid for å blomstre og bli kosete og trygg i sitt nye hjem. Katter er veldig hjemmekjære og stedbundne, og når man adopterer en katt må man påregne at den kan være ganske redd og sky i starten når den kommer til et helt nytt hjem med nye lukter, lyder, rom og mennesker.

Pernille er ID-merket, kastrert og vaksinert.  Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter til hun er klar for å utforske verden ute.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.