Skip to main content
Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Olve – reservert

Av 14. oktober 2023november 15th, 2023Ingen kommentarer

Hils på Olve!

Olve kom inn til oss i september i år fra Olderdalen, hvor han gikk ute over lengre tid. Vi etterlyste eier uten hell, og nå er Olve klar til å finne sitt nye for-alltid-hjem!

Fosterhjemmet skriver:

Han er helt nydelig! Veldig nysgjerrig på alt som foregår rundt han, spesielt det han ser ut vinduet. Olve er veldig trygg på begge i fosterhjemmet, og elsker å ligge på magen/brystet, eller i mellom oss på sofaen for å få kos. Han er veldig glad i mat og spiser godt og jevnt utover døgnet, men det er ingenting han elsker mer enn godbiter. Han er husren og brukt kattedoen hele tiden. Er veldig leken på kveldene, og det er ingenting som er mer morsomt enn å løpe etter og leke med hårstrikk!

Vi antar at Olve er født i september 2020. Han har svart og hvit korthåret pels, med svart pannelugg og hale. Olve er heltam, og er leveringsklar 19. oktober.

Olve er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.