Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Oliver – reservert

Av 28. august 2019november 20th, 202013 kommentarer

Denne gutten heter Oliver. Han kom inn til oss 06.08.2019 sammen med kattemor og tre søsken. Han er en nydelig hvit og rød korthåret katt som nå er snart ett år gammel.

Dette er verdens mest kosete lille gutt. Han elsker lek og spenning. Oliver er også glad i en varm og god sofa å slappe av i. Han er en artig katt som nå leter etter en familie. Han vil trives godt inn i alle typer familier. Han er en helt prima-katt!

Oliver er kastrert, id-merket og vaksinert. Denne gutten har noen helseproblemer som er smittsomme, men han har per idag ingen symptomer. Derfor adopteres han ut som alene-katt og innekatt. Så lenge han er symptomfri, kan han med tiden bli utekatt. Ta kontakt med vår vakttelefon for mer info og reservasjon om Oliver.

Join the discussion 13 kommentarer

 • Glara sier:

  Hei. Disse helseproblemer oliver har som er smittsomme, kan dette smitte over på mennesker eller er det kun smittsomt for andre katter?

  Mvh Glara

  • Amanda sier:

   Hei! Dette kan ikke smitte over til mennesker, og er kun smittsomt for andre katter 🙂
   Mvh, Amanda

 • Line Margrethe Johnsen sier:

  Hvilken sykdom har han?

  • Silje sier:

   Oliver har Corona virus. Dette er ikke det samme viruset som pandemien består av. Så dette viruset Oliver har, smittes ikke over til mennesker, men kan smitte over til andre dyr. Derfor må han være en innekatt, og eneste katt foreløbig. Han kan bli kvitt viruset, å kan da være med andre dyr igjen! Han har ingen symptomer av viruset idag <3

   Mvh, Silje

 • Line Margrethe Johnsen sier:

  Ok. Jeg ser det er lenge siden han kom inn. Er det sjekket regelmessig om han fortsatt har viruset i kroppen. Så dere er helt sikre på at han har det akkurat nå?

 • Tina sier:

  Hei.

  Vi er en familie bestående av meg og min datter på 5.år. Vi bor i rekkehus i utkanten av Trondheim. Vi har en stund snakket om å utvide familien med katt. Jeg lurer på hvor sannsynlig det er at Oliver blir kvitt viruset og evt. Hvor lang tid en kan anta det vil ta?

  • Amanda sier:

   Hei! Så hyggelig at dere er interesserte i Oliver. Han er en superskjønn katt! Det ser ut til at han ikke vil bli kvitt viruset med det første, om så aldri. Vanskelig å si med sikkerhet. Du kan kontakte kontakttelefonen vår for mer info/reservering av han. Nummeret er: 95225275. Telefonen er betjent mandag – fredag 18-21 og søndag 14-16.
   Mvh, Amanda

 • Utku Can sier:

  We were Oliver’s foster family for one month. So far we took care many different cats at home but he was the most special one. I only miss the days with him. He was a lot of fun to play with and his sleep cycle was similar to ours. I never saw him causing troubles. He is fine with cuddling and I’ve never seen him hurting anyone. His claws are always inside. His favorite toy was rubber hair bands but please be careful, sometimes he gets so excited and tries to eat! We are temporary residents in Trondheim, otherwise I wouldn’t think a second to adopt this lovely boy.

 • Ane sier:

  Hei!
  Har lyst til å adoptere en katt og har tenkt på dette en stund. Oliver virker som en super katt! Men vi har en undulat, er det viruset som Oliver har smittsomt for undulater?

  • Amanda sier:

   Hei! Beklager sent svar. Vi måtte høre med dyrlegen om dette. Ifølge dyrlegen så vil ikke dette viruset smitte til undulat. Oliver er nå blitt reservert. Håper du kan finne en av våre andre katter interessant. Hvis du finner noen du er interessert i, må du kontakte oss per telefon for å reservere/få mer info. Nummeret er: 95225275. Telefonen er betjent mandag – fredag 18-21 og søndag 14-16.
   Mvh, Amanda

 • Lisa Petterson sier:

  Hei. Hvor lenge er Oliver reservert? For jeg er interessert i å adoptere han om han skulle bli ledig igjen.
  Mvh Lisa

  • Amanda sier:

   Hei! Så hyggelig at du var interessert i vår kjære Oliver, men han ble nylig adoptert <3 Hvis det er noen andre katter på hjemmesiden som fanger din oppmerksomhet, ta kontakt med kontakttelefonen vår for mer info/reservering. Nummeret er: 95225275. Telefonen er betjent mandag – fredag 18-21 og søndag 14-16.
   Mvh, Amanda

Legg igjen en kommentar