Skip to main content
Adopterte dyr

Ola – reservert

Av 25. januar 2024februar 4th, 2024Ingen kommentarer

Hils på Ola!

Ola kom inn til oss i januar 2024 fra Orkanger. Han har estimert fødselsdato 07.01.2022, og antas altså å være to år gammel. Ved inntak var han skitten og uflidd i pelsen, tynn og hadde sår på nesa. Han var imidlertid tam og snill, så han har nok hatt et hjem på et tidspunkt. Eier ble etterlyst, men ingen meldte seg, så nå håper han på å finne sitt for-alltid-hjem!

Ola er en nydelig hannkatt med semilang sort og hvit pels. Han har et veldig søtt kjennetegn – nemlig en sort flekk på venstre side av haka!

Fosterhjemmet forteller: «Ola er en rolig og kosete katt. Selv med mye rare lyder og aktiviteter rundt seg ligger han og slapper av med øynene lukket, så han virker trygg på at det skjer ting rundt ham. Han liker veldig godt å bli klappet og søker mer kos når vi klapper ham. Han har ikke vært veldig leken foreløpig, men han leker litt (regner med han blir enda mer leken når han blir enda litt tryggere på oss).»

 

Ola er ID-merket, kastrert og vaksinert. Han er adopsjonsklar 01.02.2024. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.