Skip to main content
Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

Oda – reservert

Av 25. august 2021september 18th, 2021Ingen kommentarer

Dette er Oda. En nydelig liten jente som kom inn til oss sammen med broren Noah. De kom inn til oss 30.03.2021 fra Skogn.

Oda er en vakker liten pus på ett år. Hun har vakker kort pels som hun steller godt med. Oda er en sosial men dominant frøken som gjerne vil ha kontroll. Oda vil gjerne komme i et hjem sammen med andre katter, men det nye hjemmet må være obs på at hun kan være litt sjefete mot andre dyr. Hun kan være litt sjenert og skeptisk i starten, så det nye hjemmet må være tålmodig og gi henne tid til å bli kjent.

Fosterhjemmet skriver: Oda er ei vågal å nysgjerrig lita frøken 😊 Så lenge jeg er i ro på stua, titter hun gjerne innom å kommer så nærme som hun føler seg komfortabel.

Oda vil trives best i et hjem uten små barn. Hun er kastrert, vaksinert og ID-merket. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter. Har du noen spørsmål, kan du legge igjen en kommentar, eller ta kontakt med vår kontakttelefon, der er vi tilgjengelig tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00. Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår https://www.dnst.no/adopsjonsskjema/

Legg igjen en kommentar