FosterhjemKatter til omplassering

Nussi

Av 28. juli 2020september 25th, 20203 kommentarer

Denne søte jenta kom inn til oss 21/7-20 sammen med sine fire små kattunger, Nusse, Noah, Nutta og Noland. De var fem av flere katter som gikk ute i en koloni på Ansnes. Vi antar at mor Nussi er ca 1,5 år gammel. Nussi har en tigerstripet, korthåret pels som er lysebrun, mørkebrun og beige.

Nussi er en redd katt som trenger tid og hjelp for å sosialiseres. Hun er veldig usikker på fremmede, men har blitt litt varm i trøya til fosterhjemmet sitt. De forteller at de får kose med henne, men hun er ikke svært interessert i verken å utforske leiligheten eller å bli godt kjent med fosterforeldrene enda. Kattungene hennes har vært i fokus, men nå når de har dratt vil fosterhjemmet få mer tid til å sosialisere Nussi og gjøre henne trygg på mennesker

Nussi er klar for adopsjon ca 20/9-20. Hun er da kastrert, id-merket og fått førstegangsvaksine. Nytt hjem plikter å gi ny vaksine om en måned. Det nye hjemmet plikter også å ha trygge utemuligheter til hun er klar for å utforske verden ute igjen. For mer info/reservering av Nussi, kan dere kontakte kontakttelefonen vår. Der er vi tilgjengelig mandag – fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00.

Join the discussion 3 kommentarer

 • Knut-oskar Blix sier:

  Hei 🙂 Mitt navn er Knut-oskar Blix.

  Jeg kan tenke meg å gi Nussi et fint hjem, med gode utemuligheter på Frøya. Fra barndommen er jeg vant til katt, og har økonomi til å gi Nussi det hun trenger for å trives.

  Hvis dere vil ta kontakt, er jeg ledig på dagtid denne uka før 14.00 på tlf: 41229441 eller e-post: knutoskar.blix@gmail.com

  Mvh
  Knut-oskar Blix

  • Amanda sier:

   Hei!
   Andrea på vakttelefonen ringer på deg imorgen 🙂 Vanligvis er telefontiden vår mandag-fredag 18-21 og søndag 14-16. Men hun gjør et unntak for å ringe deg før kl 14 imorgen.
   Mvh, Amanda

   • Knut-oskar Blix sier:

    God dag 🙂
    Jeg venter fortsatt på å høre fra dere.
    Denne helga er jeg ledig til å ta en nærmere titt på Nussi, med forbehold om endring i vaktplanen. Passer det for dere med et besøk da?

    Mvh
    Knut-oskar

Legg igjen en kommentar