Skip to main content
Adopterte dyrIkke-publiserte dyr

NonStop

Av 12. desember 2023januar 18th, 2024Ingen kommentarer

Hils på NonStop!

NonStop kom inn til oss i desember 2022 fra Møllenberg i Trondheim, hvor han hadde gått ute over lengre tid. Han er antatt født januar 2022, og er derfor snart 2 år gammel. Ved inntak var NonStop litt redd, men med god hjelp fra våre flinke fosterhjem er han nå endelig klar for å finne sitt for-alltid-hjem!

NonStop er en nydelig hannkatt med kort svart pels og gule øyne.

Fosterhjemmet forteller: Nonstop er en ekte sjarmør som elsker å leke og sove store deler av dagen. Favorittaktiviteten er å sitte i vinduet for å følge med på det som skjer ute. Han er en fast følgesvenn uansett hvor du beveger deg i huset og er nysgjerrig på alt som finnes. Han «snakker» hvis han ikke får den oppmerksomheten han ønsker. Vi får kose NonStop med hendene, og han er kontaktsøkende og holder seg i nærheten av oss. Han er trygg på alle i fosterhjemmet, samt trygg når han møter nye mennesker.

NonStop bærer fremdeles preg av å ha levd ute over tid, og kan derfor skvette ved brå bevegelser og høye lyder. Potene går det greit at man sjekker, men ører og tenner må man nok jobbe litt med for at han skal bli helt trygg. NonStop er for tiden på brakka vår, så ønsker du å bli bedre kjent med ham kan du komme innom oss på åpen dag!

NonStop er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.