Skip to main content

Hils på Nils!

Nils er en nydelig herremann på snart 9 år. Han har nydelig hvit kort pels med gråsvart hale og flekker på rygg, hode og det ene bakbenet. Han har også rosa nese og grønne øyne.

Fosterhjemmet hans skriver: Nydelige Nils er den perfekte katt! En kompis full av personlighet, og vi hadde adoptert denne sjarmøren på flekken om det ikke viste seg at eldstemann fremdeles var allergisk. Han slår seg raskt til ro i nye omgivelser. Nils slår gjerne av en prat og innimellom fører han lange samtaler med de søteste mjau, og kommer bort og sier ifra når han er sulten. Han er tillitsfull, er nøye når han bruker kassa og gjør ingen ugang i huset. Klorer på stativet sitt og lar alt annet være. Elsker å sitte i ved vinduet og følge med på fuglene og hva som skjer utenfor vinduene, og drømmer nok om å få lufte seg og få bruke sansene. Selv om han er en voksen kar så har han har lært seg at når bjella ringer så venter en godbit og er da rask på labben, noe som blir praktisk når han i sitt foralltidhjem får lov til å være ute igjen. Vi var litt betenkte til helsebeskrivelsen, men det viste seg å ikke være noe problem i praksis, han har ikke hatt noen allergiske reaksjoner som krevde behandling med øyendråper i vår forvaring, og tannlaushet må man regne med når man drar på åra. Han er kvikk i toppen så han lar seg nok lære rutine med tannpuss om kvelden også. Han er akkurat passe kosete, og sier ifra når han har fått nok og legger seg heller på sofaryggen og ser med stor iver på naturprogram på TV med deg, eller trekker seg unna til et annet rom for en dupp. Ruller seg til og med over på rygg så han kan få kos på magen. Når han koser seg ekstra mye og står og trør og baker med beina, så kommer en bitteliten dråpe sikkel på høyre side av munnviken. Det er helt umulig å ikke falle for han når han legger seg i armkroken og strekker poten opp mot ansiktet, holder rundt deg og ser på deg med forelskelse i blikket. Ikke trenger man vekkerklokke lenger heller, for om døren til soverommet står åpen kommer han inn og tar poten på nesen din for å si at nå er det på tide med frokost, og hører du ikke etter og tålmodigheten hans er slutt så er han frekk nok til å nappe lett tak i den kroppsdelen han får tak i. Han mangler en fortann og kan gjøre en fantastisk Elvis-imitasjon. En storsjarmør med de nydeligste grønne øyne og morsomste flekker (som både utgjør et lyn og pil avhengig av hvordan han ligger) og som fortjener å ha en trygg og deilig alderdom i et kjærlig hjem. En stor kjærlighet venter! Vi stiller mer enn gjerne som kattepass for prinsen i framtiden – vi ble rett og slett griseforelsket i Nils.

Nils går på Hills Urinary Care-fôr. Nils har også lett allergi, noe som gjør at øynene hans må dryppes regelmessig. Fosterhjemmet forteller at dette ikke har vært noe problem å få til, da Nils er veldig trygg og tolerant. Nils har også en tannsykdom som heter tannresorpsjon (TR). Han har trukket de syke tennene, men nytt hjem må være forberedt på at det kan oppstå mer tannproblemer i fremtiden.

Nils trenger et rolig hjem uten andre katter eller små barn.

Nils er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-19:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.