Skip to main content

Hils på Nils!

Nils er en nydelig herremann på snart 9 år som nylig kom i retur til oss. Han har nydelig hvit kort pels med gråsvart hale og flekker på rygg, hode og det ene bakbenet. Han har også rosa nese og grønne øyne.

Fosterhjemmet forteller: «Nils er en pratsom koseklump som det er lett å bli glad i. Han oppsøker kontakt og kommer gjerne marsjerende opp i fanget vårt og legger seg ned i alle slags liggestillinger. Han kan også trekke seg litt tilbake og ligger ofte på toppen av klatrestativet sitt og studerer alt som skjer utenfor vinduet. Han er veldig interessert i fugler og hunder, og gir som regel beskjed med forsiktig mjauing når han ser noe spennende ute. Han kan gi beskjed med poten når han er lei av kos eller hvis han har blitt redd av brå bevegelser eller høye lyder, men da er det bare å la han være i fred i noen minutter så er han fornøyd igjen.»

Nils går på Hills Urinary Care-fôr. Nils har også lett allergi, noe som gjør at øynene hans må dryppes regelmessig. Fosterhjemmet forteller at dette ikke har vært noe problem å få til, da Nils er veldig trygg og tolerant. Nils har også en tannsykdom som heter tannresorpsjon (TR). Han har trukket de syke tennene, men nytt hjem må være forberedt på at det kan oppstå mer tannproblemer i fremtiden. Grunnet noe helseutfordringer har Nils redusert adopsjonsgebyr.

Nils trenger et rolig hjem uten andre katter eller små barn.

Nils er ID-merket, kastrert og vaksinert. Nytt hjem er nødt til å ha trygge og rolige utemuligheter.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med vår kontakttelefon. Her er vi tilgjengelige tirsdager og torsdager 18:00-20:00 og søndager 14:00-16:00.

Alle henvendelser om adopsjon skal gå gjennom adopsjonsskjemaet på hjemmesiden vår. Vi vil ta kontakt så snart adopsjonssøknaden er vurdert, normalt i løpet av en uke.